ov98 logo RSW


situatie

de lokatie



Het doel van deze ingrijpende verbouwing is om op de verdieping beter bruikbare slaapkamers te krijgen en op de begane grond een ruimere woonkamer.

De kap wordt vervangen door een kap met een minder stijle helling. Aan de achterzijde maken we een grote uitbreiding die uitkijkt over het weiland en georiënteerd is op de avondzon. De entree van de woning wordt verplaatst van de voorkant naar de zijkant.



plattegronden

bg 1e

begane grond

1e verdieping



gevels

voorgevel rechter gevel

voorgevel

rechter zijgevel

achtergevel linker gevel

achtergevel

linker zijgevel



perspektieven

pp naar voordeur pp naar oprit

perspektief naar voordeur

perspektief naar oprit

pp naar straat pp naar uitbouw

perspektief naar straat

perspektief naar uitbouw



startpagina