voor een overzicht van onze projecten klikt u op:
projectenlijst

voor een overzicht van onze lopende projecten klikt u op:
lopend werk

stuur uw e-mail naar:
info@rsw-architecten.nl

logo RSW


RSW architecten is gespecialiseerd in kleinschalige projecten in woning- en utiliteitsbouw. Kenmerkend voor deze projecten is dat er vaak met een beperkt budget een breed scala aan wensen wordt aangepakt.

Naast het maken van het ruimtelijk ontwerp, waarbij wij veel aandacht besteden aan (binnen)klimaat en duurzaamheid, kunnen tal van zaken aan de orde komen. Hierbij kunt u denken aan het pro­gramma van eisen, de locatie en be­staande be­bouwing, wensen van welstand, bouw­besluit of monumenten­zorg, finan­cierings­eisen van col­lege bouw, brand­weereisen, arbo-eisen, bodem­vervuiling of asbestproblematiek, milieu­vergunning, etc.

In de loop der jaren hebben we een werkwijze ontwikkeld om bouw­projecten op kleine schaal in samen­werking met opdracht­gever en andere par­tijen op een soepele en flexibele wijze van de grond te tillen en binnen gestelde budgetten tot mooie resultaten te komen.

Ons bureau bestaat twee architecten en een bestekschrijver/bouwkundige. Daar­naast werken we met vaste adviseurs voor con­structie, kosten, klimaat­installaties en bouwfysica.

We verzorgen alle soorten ruimtelijke opdrachten en adviseren onze opdracht­gevers hierbij over regel­geving en kosten.

Onze opdrachten nemen we aan voor een vaste prijs op offertebasis. In onze offertes maken we onze werkzaam­heden en tijdsbesteding inzichtelijk. Naast de zogenaamde 'volledige opdracht', dat wil zeggen inclusief ontwerp, bouw­voor­bereiding, aannemers­selectie, bouwbe­geleiding en oplevering, nemen we ook deel­opdrachten aan.

Heeft u (ver)bouwplannen neem dan gerust contact met ons op voor een oriŽnterend gesprek.

Vriendelijke groet,


Alexander de Ridder, Frank Schnater


meer informatie over rsw architecten, onze algemene voorwaarden en over kosten